Drupal: Open Source CMS

Wat is Drupal?

Drupal is een open-source contentmanagementsysteem (CMS), ontwikkeld in de programmeertaal PHP en uitgebracht onder de GNU General Public License (GPL). Een CMS is webserver-software die het eenvoudig maakt webpagina's aan te maken en - al dan niet toegespitst op de individuele bezoeker - te tonen. Veel moderne CMSsen, waaronder Drupal, bieden een "back-end" interface waarmee beheerders de inhoud en vormgeving van hun website zonder enige programmeerkennis kunnen aanpassen.

Kan ik Drupal bij D-Hosting installeren?

Uiteraard! D-Hosting heeft Drupal tevens in haar Installatron tool staan. Hiermee kunt u eenvoudig en snel Drupal op uw domein installeren, zonder dat u zich hoeft te verdiepen in de installatie en de bestanden die u daarvoor nodig heeft. Als u tijdens het gebruik van Drupal toch onverwacht op een probleem staat, kunt u met al uw vragen terecht bij onze Helpdesk. Zij helpen u graag verder!

Let op: Wij bevelen het Business hostingpakket aan voor optimaal gebruik van Drupal.

Meer informatie

De Drupal Community beschikt over een handige pagina vol met uitbreidingen en modules. Deze zijn gratis te downloaden en direct te installeren in het module systeem binnen Drupal. Ook kunt u hier terecht voor taalpakketten en templates. Via het forum van Drupal komt u in contact met diverse Drupal gebruikers van over de hele wereld en kunt u vragen stellen aan de proffesionals.

Meer informatie vindt u op de website van Drupal.

Gerelateerde Drupal artikelen

Contact

  • Bekijk instructiefilmpjes
  • Mail ons: Sales / Support
  • Bel ons:
    Ma/Vr 09:00 - 17:00 uur 010 5938400
    Ma/Vr 17:00 - 21:00 uur 06 21556318
    Za/Zo 12:00 - 17:00 uur 06 21556318
  • Fax: 084 738 28 28

Volg D-Hosting