Moodle: Open-source community-based tools for learning

Wat is Moodle?

Moodle is een Open Source Elektronische Leeromgeving (ELO), ook wel bekend als Virtual Learning Environment (VLE). Deze webapplicatie is uitermate geschikt voor leraren om effectieve online leersites te maken, welke in de webbrowser beheerd en gebruikt kunnen worden.

Moodle biedt vele modules en functionaliteiten aan. U beslist zelf of u een functionaliteit/module gebruikt en deze in- of uitschakeld. Zo kunt u Moodle gebruiken als compleet online cursus platform, maar ook als uitbreiding op uw reeds bestaande leeromgeving.

Geschikt voor leerkracht & leerling<

Binnen Moodle zijn er verschillende soorten gebruikers te definiëren:

Kan ik Moodle bij D-Hosting installeren?

Uiteraard! D-Hosting heeft Moodle tevens in haar Installatron tool staan. Hiermee kunt u eenvoudig en snel Moodle op uw domein installeren, zonder dat u zich hoeft te verdiepen in de installatie en de bestanden die u daarvoor nodig heeft. Als u tijdens het gebruik van Moodle toch onverwacht op een probleem staat, kunt u met al uw vragen terecht bij onze Helpdesk. Zij helpen u graag verder!

Let op: Wij bevelen het Business hostingpakket aan voor optimaal gebruik van Moodle.

Meer informatie

Tevens zijn er diverse Modules & Plugins beschikbaar, waarmee u extra mogelijkheden aan uw installatie toevoegd. Moodle is dankzij de Taalpakketten in diverse talen te gebruiken.

Meer informatie vindt u op de website van Moodle.

Contact

  • Bekijk instructiefilmpjes
  • Mail ons: Sales / Support
  • Bel ons:
    Ma/Vr 09:00 - 17:00 uur 010 5938400
    Ma/Vr 17:00 - 21:00 uur 06 21556318
    Za/Zo 12:00 - 17:00 uur 06 21556318
  • Fax: 084 738 28 28

Volg D-Hosting