PrestaShop: ecommerce Software

Wat is PrestaShop?

PrestaShop is een Open Source E-Commerce oplossing welke gebruik maakt van slimme Web 2.0 technieken. PrestaShop is uitermate geschikt voor iedereen die een eigen webshop wilt beginnen, zonder hiervoor een complex pakket als bijvoorbeeld Magento moet doorgronden. PrestaShop is niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar ook nog eens zeer uitgebreid.

PrestaShop support verschillende betaalmogelijkheden, waaronder iDeal, PayPal en Google Checkout. Uiteraard kunt u ook diverse andere commercieel verspreide betaal modules aanschaffen, welke u via het Admin Panel van PreStashop kunt integreren.

PrestaShop maakt in haar Admin Panel gebruik van AJAX. U kunt bijvoorbeeld op een simpele manier nieuwe module blokken aan uw webshop toevoegen en verwijderen, maar ook eerder aangemaakte blokken verschuiven van plaats.

PrestaShop bevat een groot aantal mogelijkheden voor uw webshop: Kan ik PrestaShop bij D-Hosting installeren?

Uiteraard! D-Hosting heeft PrestaShop tevens in haar Installatron tool staan. Hiermee kunt u eenvoudig en snel PrestaShop op uw domein installeren, zonder dat u zich hoeft te verdiepen in de installatie en de bestanden die u daarvoor nodig heeft. Als u tijdens het gebruik van PrestaShop toch onverwacht op een probleem staat, kunt u met al uw vragen terecht bij onze Helpdesk. Zij helpen u graag verder!

Let op: Wij bevelen het Business hostingpakket aan voor optimaal gebruik van PrestaShop.

Meer informatie

De PrestaShop Community beschikt over een handige pagina vol met uitbreidingen en modules, waarmee u extra mogelijkheden aan uw installatie toevoegd. Ook kunt u hier terecht voor diverse templates om uw installatie een persoonlijk tintje te geven.

Meer informatie vindt u op de website van PrestaShop.

Contact

  • Bekijk instructiefilmpjes
  • Mail ons: Sales / Support
  • Bel ons:
    Ma/Vr 09:00 - 17:00 uur 010 5938400
    Ma/Vr 17:00 - 21:00 uur 06 21556318
    Za/Zo 12:00 - 17:00 uur 06 21556318
  • Fax: 084 738 28 28

Volg D-Hosting