Joomla! Dynamisch Content Management Systeem

Wat is Joomla!?

Joomla! is een gratis, opensource-contentmanagementsysteem. Joomla! is geschreven in PHP en werkt met een MySQL-database. Joomla! heeft functies als het cachen van pagina's, RSS-feeds, printversies van pagina's, nieuwsflitsen, blogs, fora, opiniepeilingen, kalender, zoeken en taalinternationalisatie.

Het Joomla!-pakket bestaat uit veel verschillende onderdelen, die zoveel mogelijk modulair gebouwd zijn. Dit om het maken van uitbreidingen (extensions) makkelijk te maken. Een overzicht van beschikbare extensions is verkrijgbaar op de Joomla Extensions Directory.

Kan ik Joomla! bij D-Hosting installeren?

Uiteraard! D-Hosting heeft Joomla! tevens in haar Installatron tool staan. Hiermee kunt u eenvoudig en snel Joomla! op uw domein installeren, zonder dat u zich hoeft te verdiepen in de installatie en de bestanden die u daarvoor nodig heeft. Als u tijdens het gebruik van Joomla! toch onverwacht op een probleem staat, kunt u met al uw vragen terecht bij onze Helpdesk. Zij helpen u graag verder!

Let op: Wij bevelen het Business hostingpakket aan voor optimaal gebruik van Joomla!

Meer informatie

De Joomla! Community beschikt over een handige pagina vol met uitbreidingen en modules. Deze zijn gratis te downloaden en direct te installeren in het module systeem binnen Joomla!
Via het forum van Joomla! komt u in contact met diverse Joomla! gebruikers van over de hele wereld en kunt u vragen stellen aan de proffesionals.

Meer informatie vindt u op de website van Joomla!

Gerelateerde Joomla! artikelen

Contact

  • Bekijk instructiefilmpjes
  • Mail ons: Sales / Support
  • Bel ons:
    Ma/Vr 09:00 - 17:00 uur 010 5938400
    Ma/Vr 17:00 - 21:00 uur 06 21556318
    Za/Zo 12:00 - 17:00 uur 06 21556318
  • Fax: 084 738 28 28

Volg D-Hosting