Managed VPS

Managed

Alle voordelen van een VPS, maar zonder kopzorgen over het magenement. Wat u zelf beheert bepaald u zelf, de rest regelen wij. Zo kunt u bijvoorbeeld als webbouwer de schaalbaarheid aan uw klanten aanbieden, zonder dat daar een enorme hoeveelheid beheertaken bij komt kijken.

Toegewezen serverresources

Met een VPS krijgt u toegewezen serverresources die exclusief voor jouw website of applicatie worden gereserveerd. Dit betekent dat u de volledige rekenkracht, RAM en schijfruimte van de server kunt gebruiken, zonder deze te delen met andere gebruikers zoals bij een shared hosting pakket.

Betere prestaties

Omdat u de serverresources niet hoeft te delen, kunt u profiteren van betere prestaties op een VPS. U heeft meer controle over de serveromgeving en kunt de resources laten aanpassen aan de behoeften van uw website of applicatie. Dit resulteert over het algemeen in snellere laadtijden, betere reactietijden en een soepelere gebruikerservaring.

Schaalbaarheid

Met een VPS kunt u gemakkelijk de resources van uw server vergroten of verkleinen, afhankelijk van uw behoeften. U kunt de RAM, CPU en opslagruimte laten aanpassen zonder dat dit invloed heeft op andere gebruikers. Dit maakt het eenvoudig om uw server aan te passen aan veranderende verkeerspatronen of groeiende behoeften.

Aanpassingsmogelijkheden

Een VPS biedt meer flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden dan een shared hosting pakket. U heeft desgewenst volledige root-toegang tot de server, waardoor u software kunt installeren, aanpassingen kunt maken aan serverconfiguraties en andere aanpassingen kunt doen die nodig zijn voor uw specifieke vereisten.

Betere beveiliging

Omdat u een eigen afgesloten omgeving hebt op een VPS, is de beveiliging over het algemeen beter dan bij shared hosting. Andere gebruikers hebben geen invloed op uw server of kunnen uw gegevens niet in gevaar brengen. U kunt ook specifieke beveiligingsmaatregelen implementeren, zoals firewalls en beveiligingssoftware, om uw server en gegevens te beschermen.

Naast onderstaande configuraties kunnen wij ook maatwerk leveren, neem contact met ons op voor meer informatie.

VPS #1

60,38/per maand*
Geheugen 1024 MB
CPU 1 CPU
Opslag 50 GB
Dataverkeer 500 GB p.m.
OS** Almalinux of Ubuntu
Adminpanel*** Plesk
POP3 / IMAP4
Reboot op afstand
Root toegang
Statistieken
Spamfilter Gratis tot 10 domeinen
Bestel direct

VPS #2

95,30/per maand*
Geheugen 4 GB
CPU 2 CPU
Opslag 100 GB
Dataverkeer 2 TB p.m.
OS** Almalinux of Ubuntu
Adminpanel*** Plesk
POP3 / IMAP4
Reboot op afstand
Root toegang
Statistieken
Spamfilter Gratis tot 20 domeinen
Bestel direct

VPS #3

152,46/per maand*
Geheugen 8 GB
CPU 4 CPU
Opslag 250 GB
Dataverkeer 10 TB p.m.
OS** Almalinux of Ubuntu
Adminpanel*** Plesk
POP3 / IMAP4
Reboot op afstand
Root toegang
Statistieken
Spamfilter Gratis tot 20 domeinen
Bestel direct

* Bovengenoemde prijzen zijn exclusief b.t.w.

** Het is mogelijk voor een ander OS te kiezen.

*** Het is mogelijk voor een andere Adminpanel te kiezen.

Het maximale uit uw virtuele omgeving halen?

Kies dan voor een High-Availability Virtual Machine

Met de High-Availability Virtual Machines van D-Hosting weet u zeker dat u geen rekenkracht te kort komt. Ideaal voor intensieve (web)applicaties of geavanceerde webshops.

HA VM oplossingen

Veelgestelde vragen over VPS bij D-Hosting

Kan ik een VPS zelf van software voorzien?

Ja. Indien u bijvoorbeeld liever Windows Server draait of een andere Linux distro en deze helemaal zelfstandig wilt beheren dan is dat een mogelijkheid.

Verzorgen jullie ook de updates?

Geen probleem! Sterker nog, een van onze speerpunten is altijd up-to-date software (exclusief zelf geïnstalleerde scripts).

Kan ik zelf via SSH inloggen op mijn VPS?

U kunt zelf de nodige toegang verkrijgen tot uw Virtual Private Server. Wij raden dit echter alleen aan voor ervaren gebruikers. Met voldoende rechten kunt u namelijk ook veel verkeerd doen.