WordPress: Blog Tool, Publicatie Platform en CMS

Wordpress Logo

Wordpress Hosting

€42,50 per jaar

 • Wordpress wordt automatisch geïnstalleerd!
 • Gelijk aan Business Hosting pakket
 • 500MB opslag
 • 5GB dataverkeer
 • 5 databases
 • 15 mailboxen
Wat is WordPress?

WordPress is vrije weblog-software, die onder de GPL-licentie wordt gepubliceerd. WordPress maakt gebruik van de PHP-programmeertaal. Alle content wordt opgeslagen in een MySQL-database. Per WordPress-installatie is één weblog te beheren.

D-Hosting heeft jarenlange ervaring met niet alleen het hosten van Wordpress sites, maar ook het beheer en ondersteuning ervan. Zo weten onze klanten dat wanneer onverhoopt problemen optreden met hun Wordpress installatie ze altijd bij ons terecht kunnen. Daarnaast wordt u via onze nieuwspagina en twitter account op de hoogte gehouden van belangrijke updates!

Door middel van thema's (themes) of zelfgemaakte template files is de opmaak van pagina's aan te passen zodat er geen gebruik hoeft te worden gemaakt van de standaard vormgeving die WordPress levert. Ook zijn er talloze plugins beschikbaar die allerlei functies aan het weblog toevoegen. Een aantal daarvan zijn bijvoorbeeld spam filters (bijvoorbeeld SpamKarma) of detectie voor apparaten met kleinere schermen (Smartphones, tablets, Nintendo DS, etc) ookwel: responsive webdesign genoemd.

Kan ik WordPress bij D-Hosting installeren?

Uiteraard! Bij D-Hosting bieden wij een speciaal pakket aan voor Wordpress. Zodra de bestelling afgrond is wordt direct Wordpress geïnstalleerd op uw hostingpakket. Dit gebeurd volledig automatisch.

Om hiervan gebruik te maken kunt u tijdens het bestelproces de optie Wordpress kiezen als hostingpakket.

Ook is het mogelijk om Wordpress te installeren middels de Plesk applicatie installer. Hiermee kunt u eenvoudig en snel WordPress op uw domein installeren, zonder dat u zich hoeft te verdiepen in de installatie en de bestanden die u daarvoor nodig heeft. Als u tijdens het gebruik van WordPress toch onverwacht op een probleem staat, kunt u met al uw vragen terecht bij onze Helpdesk. Zij helpen u graag verder! Let op: U heeft hiervoor minimaal het Business hostingpakket nodig of een groter hostingpakket.

Meer informatie

De WordPress Community beschikt over een groot assortiment modules die u gratis kunt downloaden.
Ook zijn er diverse thema en taalpakketten beschikbaar, om uw configuratie een geheel eigen uiterlijk te geven.

Via het forum van WordPress komt u in contact met diverse WordPress gebruikers van over de hele wereld en kunt u vragen stellen aan de proffesionals.

Meer informatie vindt u op de website van WordPress.

Gerelateerde WordPress artikelen

Contact

 • Bekijk instructiefilmpjes
 • Mail ons: Sales / Support
 • Bel ons:
  Ma/Vr 09:00 - 17:00 uur 010 5938400
  Ma/Vr 17:00 - 21:00 uur 06 21556318
  Za/Zo 12:00 - 17:00 uur 06 21556318
 • Fax: 084 738 28 28

Volg D-Hosting