WordPress Webhosting

Ervaar het gemak van onze automatische installatie op geoptimaliseerde servers.

WordPress Hosting

68,25/per jaar
Automatische Updates
Gratis SSL (https:)
Opslag 1 GB
Dataverkeer per maand 10 GB
Databases 5
Scripting (PHP, Perl)
Mailboxen 15
Mail aliassen /
Mail forwards
Onbeperkt
POP3 / IMAP4
Webmail
Bestel direct

WordPress x2

302,50/per jaar
Is uw WordPress site traag geworden door allerhande plugins? Met het WordPress x2 pakket wordt uw site gehost op onze speciale platform voor WordPress. Door Litespeed web-acceleratie en tuning door onze developers was uw WordPress site nog nooit zo snel.
Automatische Updates
Gratis SSL (https:)
Opslag 5 GB
Dataverkeer per maand 50 GB
Databases 5
Bestel direct

Managed WordPress VPS

85,30/per maand*
Shared hosting niet voldoende voor uw WordPress site(s)? Onze managed VPS ingericht voor WordPress biedt uitkomst.
Geheugen 4 GB
CPU 2 CPU
Opslag 100 GB
Dataverkeer 2 TB p.m.
Bestel direct

WordPress update service

Er zijn regelmatig beveiligingsupdate voor WordPress. Het is belangrijk dat deze direct worden geinstalleerd. Wanneer u WordPress via ons adminpanel installeert kunt u direct aangeven welke onderdelen (WordPress, plug-ins, thema's) automatisch geupdate mogen worden. Zo bent u zeker van een veilige WordPress installatie. Deze optie is bij het pakket in begrepen. Helaas kan het bij een update voorkomen dat thema's, plugins of WordPress in conflict met elkaar raken. Dit kan leiden tot een niet werkende website. Speciaal daarvoor bieden wij een drietal oplossingen.

Smart Update (unmanaged)

2,41/per maand excl. b.t.w. *
Deze tool gaat een stap verder dan de automatisch update welke bij uw pakket is inbegrepen. Deze tool maakt een clone van uw website en test de update eerst. Alleen wanneer de updates zonder problemen verlopen wordt de update op de live omgeving uitgevoerd.

Wanneer updates wel problemen opleveren krijgt u een melding en kunt u waar nodig handmatig updaten.

* Deze dienst wordt per jaar gefactureerd

Smart Update (managed)

12,40/per maand excl. b.t.w. **
Deze tool gaat een stap verder dan de automatisch update welke bij uw pakket is inbegrepen. Deze tool maakt een clone van uw website en test de update eerst. Alleen wanneer de updates zonder problemen verlopen wordt de update op de live omgeving uitgevoerd.

 • Ondanks de test welke de tool doet, controleren wij of de website nog goed functioneerd.
 • Wanneer updates wel problemen opleveren krijgen onze medewerkers een melding en lossen zij het probleem voor u op.


** Deze dienst wordt per kwartaal gefactureerd

Update door onze developers

25,00/per maand excl. b.t.w.
Hier komen geen automatische updates aan te pas. Alles wordt door onze developers gedaan en getest.

Naast de updates kunt u met dit abonnement ook kleine wijzigingen aan uw website door onze developers laten uitvoeren, zonder daarvoor extra te betalen.

Wat is WordPress?

WordPress is open-source weblog-software, die onder de GPL-licentie wordt gepubliceerd. WordPress biedt veel voordelen, we zetten er 10 voor u op een rij:

   Gebruiksvriendelijkheid: WordPress staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke interface, waardoor zelfs mensen zonder technische kennis gemakkelijk hun website kunnen beheren en bijwerken. Dit bespaart tijd en kosten omdat je niet afhankelijk bent van een webontwikkelaar voor kleine wijzigingen.
   Flexibiliteit: WordPress biedt een breed scala aan thema's en plug-ins, waardoor u uw website volledig kunt aanpassen aan uw specifieke zakelijke behoeften. Of u nu een e-commerce site, een blog of een bedrijfswebsite wilt, er zijn genoeg opties beschikbaar.
   Zoekmachineoptimalisatie (SEO): WordPress is van nature goed geoptimaliseerd voor zoekmachines. Het genereert schone en SEO-vriendelijke code, waardoor zoekmachines uw website gemakkelijker kunnen indexeren. Bovendien zijn er verschillende SEO-plug-ins beschikbaar om je te helpen bij het verbeteren van de zichtbaarheid van je website in zoekmachines.
   Responsief webdesign: In het huidige mobiele tijdperk is het hebben van een responsieve website essentieel. WordPress biedt veel thema's die mobielvriendelijk zijn, wat betekent dat uw website er goed uitziet en goed presteert op zowel desktops als mobiele apparaten.
   Uitbreidbaarheid: WordPress heeft een actieve gemeenschap van ontwikkelaars die continu nieuwe thema's, plug-ins en functionaliteiten ontwikkelen. Dit stelt u in staat om uw website voortdurend uit te breiden en nieuwe functies toe te voegen naarmate je bedrijf groeit.
   Contentbeheer: WordPress is oorspronkelijk ontwikkeld als een platform voor het publiceren van content, dus het beheren van uw inhoud is eenvoudig en intuïtief. U kunt pagina's en berichten gemakkelijk maken, bewerken en publiceren, afbeeldingen toevoegen en multimedia integreren.
   E-commerce mogelijkheden: Als u van plan bent om een online winkel te starten, biedt WordPress verschillende plug-ins, zoals WooCommerce, waarmee u e-commercefunctionaliteit aan je website kunt toevoegen. U kunt producten beheren, betalingen accepteren en je winkel aanpassen aan je specifieke behoeften.
   Veiligheid: WordPress heeft een robuust beveiligingssysteem en wordt voortdurend bijgewerkt om mogelijke kwetsbaarheden aan te pakken. Bovendien zijn er beveiligingsplug-ins beschikbaar om extra bescherming toe te voegen, zoals het beperken van inlogpogingen, het detecteren van verdachte activiteiten en het implementeren van firewallregels. Daarnaast beschikken alle hosting pakket van D-Hosting over een WAF (web applicatie firewall) die mogelijke pogingen om misbruikt te maken van kwetsbaarheden in de kiem smoren. Onze WordPress Toolkit biedt tevens de mogelijkheid een aantal beveiligingsmaatregelen voor WordPress eenvoudig te implementeren.
   Blogmogelijkheden: Als onderdeel van zijn oorspronkelijke functionaliteit is WordPress een uitstekend platform voor het beheren van een blog. Door regelmatig waardevolle inhoud te publiceren, kun je je expertise tonen, je merk opbouwen en meer verkeer naar je website trekken.
   Ondersteuning en gemeenschap: WordPress heeft een grote en actieve gemeenschap van gebruikers en ontwikkelaars over de hele wereld. Als u problemen hebt of hulp nodig hebt, kunt u gemakkelijk antwoorden, documentatie en tutorials vinden. Daarnaast hebben wij bij D-Hosting al vanaf de introductie van Wordpress ervaring en kunt u met problemen altijd bij onze support afdeling terecht.

Beheergemak

Uw hostingpakket beschikt over de WordPress toolit. Met deze toolkit kunt u de site automatisch laten updaten (belangrijk voor de veiligheid), eenvoudig de site clonen en krijgt u waarschuwingen wanneer er veiligheidsproblemen zijn gevonden in de door u gebruikte plugins.

D-Hosting helpt u verder

D-Hosting heeft jarenlange ervaring met niet alleen het hosten van WordPress sites, maar ook het beheer en ondersteuning ervan. Zo weten onze klanten dat wanneer onverhoopt problemen optreden met hun WordPress installatie ze altijd bij ons terecht kunnen. Daarnaast wordt u via onze nieuwspagina en twitter account op de hoogte gehouden van belangrijke updates!

Zeven redenen om uw hosting bij D-Hosting onder te brengen

Support

Bij D-Hosting wordt u altijd direct geholpen door tweedelijns medewerkers. Geen lange wachttijden, niet eerst uw verhaal uitleggen aan een eerste lijn medewerker en geen 0900-nummers! Onze medewerkers zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en whatsapp.

Hulp bij scripting problemen

Script dat niet werkt? D-Hosting kijkt graag met u mee en geeft u de de nodige tips of aanwijzingen.

Continuiteit

D-Hosting bestaat sinds 2000.

Alle servers in Nederland

Voor optimale performance van uw website worden deze in Nederland gehost.

Datacenters dichtbij

D-Hosting gebruikt meerdere datacenters die allemaal snel te bereiken zijn bij eventuele problemen met servers.

Wij denken mee

D-Hosting heeft al veel klanten mogen begeleiden in het on-line traject. Van hosting account tot complete loadbalanced server oplossingen.