Over ons

Sinds de oprichting in 2000 heeft D-Hosting een zeer stabiel prijsbeleid weten te hanteren. Geen onaangename prijsstijgingen en dat terwijl de pakketten steeds groter zijn geworden. Door deze stabiele koers bestaat D-Hosting nu alweer 24 jaar en dat is voor deze sector lang te noemen. D-Hosting biedt behalve stabiele prijzen ook een stabiele dienstverlening met een uitstekende ondersteuning. Telefonisch zijn wij uitstekend bereikbaar en in 99% van de gevallen wordt de telefoon direct na de welkomstboodschap (ca. 10 seconden) aangenomen. Daarnaast kent D-Hosting zeer ruime openingstijden. Op werkdagen van 9 uur 's ochtends tot 9 uur 's avonds en in het weekend van 12 uur tot 5 uur 's middags.

Dus zoekt u een betaalbare, kwalitatieve en voor ondersteuning bereikbare host... Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

D-Hosting denkt mee

In de 23 jaar dat wij bestaan hebben we veel klanten zien groeien. Lokale bedrijven werden internationale bedrijven en dan is het goed te weten dat D-Hosting met u mee kan denken, maar ook de dienstverlening kan bieden die bij een internationaal bedrijf past. Denk hierbij aan een dedicated server of de vele domeinextensies die D-Hosting voor u kan claimen om uw bedrijf ook in het buitenland lokaal te kunnen profileren.

Spam en virus bestrijding op e-mail en website niveau

D-Hosting gebruikt de spam- en virusfilter technologie van SpamExperts om de e-mail boxen van haar klanten zo schoon mogelijk te houden. De gekozen technologie werkt uitstekend en metingen wijzen een filterscore van 99% uit! Wij gaan graag een stapje verder. Zo worden ook berichten welke op forums en gastenboeken worden verzonden actief gefilterd op spam.

De meest gebruikte software eenvoudig geinstalleerd

Als klant van D-Hosting heeft u geen technische kennis nodig om populaire software als Joomla, Wordpress of Magento te installeren. Via de Installatron of Plesk application manager kunt u deze eenvoudig installeren op uw hostingaccount.