SMTP Zeker

Wilt u voorkomen dat uw e-mail niet aankomt door mogelijke blacklisting, gebruik dan onze SMTP Zeker dienst. Bij het gebruik van deze dienst kunt u gebruik maken van alternatieve SMTP server waarbij ook de uitgaande e-mails gefilterd worden en er wordt gekeken of deze mogelijk als spam kunnen worden gezien. U heeft al een SMTP Zeker account vanaf 8,44 per jaar.

Bestellen

Bescherming van de reputatie van het domein

Door uitgaande e-mails te scannen op spam en virussen voordat ze worden verzonden, minimaliseert u de kans dat kwaadaardige of ongewenste e-mails vanaf uw domein worden verstuurd. Dit helpt om de reputatie van uw domein als betrouwbare afzender te behouden, waardoor de kans kleiner wordt dat e-mails vanaf uw domein als spam worden gemarkeerd door andere mailservers.

Voorkomen van blacklisting

Als een SMTP-server vaak wordt gebruikt om spam te verzenden, kan het IP-adres van de server op een blacklist terechtkomen. Dit kan ervoor zorgen dat e-mails vanaf die server worden geweigerd door andere mailservers of in de spam-map van ontvangers terechtkomen. Door uitgaande e-mails te scannen op spam en virussen, minimaliseren we het risico dat de server op een blacklist wordt geplaatst.

Verbeterde e-mail deliverability

Uitgaande e-mails die als spam worden gemarkeerd, hebben een hogere kans om te worden geblokkeerd of in de spam-map van de ontvanger te belanden. Door e-mails te scannen voordat ze worden verzonden, zorgen we ervoor dat alleen legitieme en relevante e-mails worden afgeleverd bij de ontvangers, waardoor de deliverability wordt verbeterd.

Bescherming van gebruikersaccounts

Het scannen van uitgaande e-mails helpt ook bij het detecteren van geïnfecteerde of gecompromitteerde gebruikersaccounts. Als een account bijvoorbeeld is gehackt en wordt gebruikt om spam te verzenden, kan het scannen van uitgaande e-mails dit snel detecteren en maatregelen nemen om het probleem aan te pakken.

Bescherming van ontvangers

Door uitgaande e-mails te scannen op virussen, minimaliseer je het risico dat schadelijke bestanden worden verzonden naar ontvangers. Dit helpt bij het beschermen van de ontvangers tegen malware en andere kwaadaardige inhoud die mogelijk via e-mail wordt verspreid.

Voldoen aan wettelijke vereisten

In sommige landen en sectoren zijn er wettelijke vereisten voor het beheersen van spam en het beschermen van gebruikers tegen schadelijke inhoud. Het implementeren van een scanmechanisme voor uitgaande e-mails kan helpen bij het naleven van deze vereisten en bijdragen aan een veiligere en betrouwbaardere e-mailomgeving.

Prijzen

SMTP Zeker

8,44/per jaar
Alternatieve SMTP Server
Spamfilter
Uitgaande mail filtering
Maximaal 100 berichten per dag
Maximaal 500 berichten per week
Maximaal 1000 berichten per maand
direct bestellen

SMTP Zeker Plus

50,00/per jaar
Alternatieve SMTP Server
Spamfilter
Uitgaande mail filtering
Maximaal 500 berichten per dag
Maximaal 2000 berichten per week
Maximaal 5000 berichten per maand
direct bestellen

SMTP Zeker Enterprise

100,00/per jaar
Alternatieve SMTP Server
Spamfilter
Uitgaande mail filtering
Maximaal 1000 berichten per dag
Maximaal 4000 berichten per week
Maximaal 10.000 berichten per maand
direct bestellen

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op (Mail naar sales@d-hosting.nl of bel 010 5938400).

Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.